tisdag 11 november 2008

Nattvaka

I natt gick huslarmet kl 03.00, min man fortsatte sova och jag gick upp för att leka detektiv. Kollade gården och såg att några lampor var tända (sådana lampor som går på av rörelser) gick vidare runt i huset för att lyssna men plötsligt var allt knäpptyst. Antingen låg tjuven och gömde sig i rabatten eller så hade han svimmat av när han såg en galen kvinna med döskalletrosor. 

Det blev inte så mycket mer av natten, när min man vaknade på morgonen frågade han varför jag varit uppe i natt (vilken hjälte). Han sa att det nog fanns en enkel förklaring till larmet, lamporna och alla konstiga ljud men den förklaringen har jag inte fått än så i natt sover jag med min kamera Gun bredvid sängen (hon är jätte stor, kraftig benstomme, så det gör nog ont om jag kastar henne på tjuven). 

Hoppas dock att ingen tjuv kommer så jag måste offra min kamera Gun, hon måste nämligen vara i liv i morgon för jag har två porträttfotograferingar, en härlig familj och ett företag som vill ha bilder på sina anställda. 

Smakprov från fotograferingarna kommer om 24 h...

Sov gott!

Inga kommentarer: